Tentang Kami

Bahan kimia ngahasilkeun propésional salami 22 taun.

Weifang Dehua New Polymer Material Co., ltd didirikeun taun 1999 taun, anu mangrupikeun pabrik kimia profesional anu ageung kalayan sistem standar kontrol kualitas luhur sareng parantos diverifikasi sertipikat ISO 9001 di 2002. Pusat panilitian peringkat luhur anu dimiliki sareng tim manajemen sareng fasilitas uji coba bakal ngabantosan nyumponan sarat unggal klien sacara akurat sareng langsung.

Halaman Wéb Lain Kami www.dhprochem.com

  • factory05