Modifier Pangaruh Akrilik (AIM)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka
Runut produk AIM mangrupikeun jinis kopolimer akrilik cangkang inti, suhu transisi kaca lapisan inti nyaéta -50 ℃ ~ -30 ℃, Runut modifier dampak henteu ngan ukur pangaruh anu dirobih tapi ogé kinerja olahan anu saé, tiasa sacara signifikan ningkatkeun pangaruh ngarobih kinerja sareng permukaan gloss tina produk réngsé, sareng masihan tahan cuaca anu sampurna sareng sipat tahan sepuh, khususna cocog pikeun produk luar, seueur dianggo dina produk kaku PVC anu teu dikenal sareng sababaraha rékayasa plastik.

Spésifikasi Téknis

Barang Unit IM10 IM20 IM21 IM80
Penampilan Bubuk Bodas
Séri résidu (30mesh) % ≤2
Eusi volatil % ≤1.0
Suhu Transisi Kaca Inti ≤-35 ≤-35 ≤-30 ≤-40
Kapadetan Anu Ditingali g / ml 0.40-0.55

Aplikasi

Jenis

Aplikasi

IM10 Jenis palastik gancang, éta dianggo dina ékstrusi gancang produk kaku PVC.
IM20 Jenis populér, éta dianggo dina ékstrusi produk kaku PVC.
IM21 Jenis ékonomis, éta dianggo dina kabutuhan khusus ti klien.
IM80 Ieu dianggo dina sababaraha palastik rékayasa, sapertos PMMA, produk PC jsb.

Mangpaat produk
1. Résistansi cuaca anu saé
2. Kakuatan dampak anu saé.
3. Kinerja ngolah anu hadé.
Bungkusan:
Kantong anyaman PP kalayan kantong plastik jero disegel, 25kg / kantong.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami