Bantosan Ngolah Acrylic pikeun produk suntik nyetak produk PVC

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka
A kind of Acrylic Processing Aids, éta didamel tina monomer éster akrilik ngalangkungan polimérisasi émulsi multi-léngkah, éta mangrupikeun jenis polimér beurat molekular tinggi sareng struktur multistory, cocog pikeun ngahasilkeun suntikan cetakan PVC.

Jenis utama séri LP21:
LP21, LP21B

Barang

Unit

LP21

LP21B

Penampilan Bubuk Bodas
Séri résidu (30mesh) % ≤2
Eusi volatil % ≤1.2
Viskositas Inrinsic (η) 8.0-9.0 7.0-8.0
Kapadetan Anu Ditingali g / ml 0.40-0.55

LP40, LP40S

Barang

Unit

LP40

LP40S

Penampilan Bubuk Bodas
Séri résidu (30mesh) % ≤2
Eusi volatil % ≤1.2
Viskositas Inrinsic (η) 7.0-8.0 6.0-7.0
Kapadetan Anu Ditingali g / ml 0.40-0.55

Ciri-cirina
Ngagunakeun bantosan ngolah jinis ieu dina produk cetakan injeksi PVC, éta bakal nyegah nyemprot sareng gerbang bodas, ningkatkeun kagancangan ngolah, écés ningkatkeun sipat fisik sareng permukaan fineness produk.

Ngepak
Kantong PP anyaman nganggo kantong plastik batin anu disegel, 25kg / kantong.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami