Bantosan Ngolah Acrylic pikeun produk ékstrusi PVC

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka
Bantosan pamrosésan akrilik ieu pikeun produk ekstrusi PVC komposit sareng polimér akrilik ditambah bahan fungsi organik sareng bahan nano anorganik, umumna dianggo dina profil bentuk henteu teratur PVC, tabung, lambar sareng papan.

Jinis utama sealing LP125
LP125T, LP125

Barang Unit Spésifikasi
Penampilan Bubuk Bodas
Séri résidu (30mesh) % ≤2
Eusi volatil % ≤1.2
Viskositas Intrinsik 5.0-8.0
Kapadetan Anu Ditingali g / ml 0.35-0.65

Jenis utama séri LP401
LP401C, LP401, LPm401, LP401P

Barang Unit Spésifikasi
Penampilan Bubuk Bodas
Séri résidu (30mesh) % ≤2
Eusi volatil % ≤1.2
Viskositas Intrinsik 5.0-8.0
Kapadetan Anu Ditingali g / ml 0.35-0.65

Ciri-cirina
Nambahkeun sajumlah alit (1.0-2.0phr) bantosan pamrosésan akrilik dina produk PVC kaku bakal ningkatkeun kakuatan tarik tina ngalembereh, sipat fisik sareng permukaan fineness produk.

Ngepak
Kantong PP anyaman nganggo kantong plastik batin anu disegel, 25kg / kantong.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami