Bantosan Ngolah Acrylic pikeun produk foaming PVC

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka
 Bantuan Pangolahan Akrilik pikeun Produk Foaming PVC ditalungtik ku urang nyalira, sareng polimér beurat molekul super luhur kalayan struktur multi-lapisan, anu didamel tina monomer akrilik ngalangkungan polimérisasi emulsi multistage, seueur dianggo salaku bantosan pikeun ngolah ékstrusi foaming PVC handap kapadetan produk.

Jenis utama
LP530, LP531, LPN530, LP530P, LP800, LP90

Barang

Unit

LP530

LP531

LPN530

LP530P

LP800

LP90

Penampilan

Bubuk Bodas

Séri résidu (30mesh) %

≤2

Eusi volatil %

≤1.5

Viskositas Intrinsik (η)

11.0-13.0

11.0-13.0

8.0-10.0

8.0-10.0

11.0-13.0

11.0-13.0

Kapadetan Anu Ditingali g / ml

0.40-0.65

Ciri-cirina
Bantuan Pangolahan Akrilik pikeun Produk Foaming PVC dirancang khusus pikeun ngagancangkeun gelasi produk PVC, ningkatkeun kakuatan termal tina ngalembereh sareng kapapanjangan, ningkatkeun jinis permukaan anu sampurna sareng ngadukung struktur liang busa alit anu stabil sareng henteu tiasa nembus ageung liang, anjeun bakal kéngingkeun produk busa ide kalayan kapadetan rendah sareng kakuatan anu saé saatos nambihan bantosan ngolah akrilik kami pikeun produk foaming PVC.

Ngepak
Kantong PP anyaman nganggo kantong plastik batin anu disegel, 25kg / kantong.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami