Bantuan Ngolah Akrilik pikeun Produk Transparan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka
Jenis Bantuan Pangolahan Akrilik pikeun Produk Transparan ieu mangrupikeun bantosan pamrosésan éster 100% anu digunakeun dina produk PVC transparan.

Tipe Utama
TM401, LP20A
Spésifikasi Téknis

Barang Unit Spésifikasi
Penampilan Bubuk Bodas
Résidu saringan (30mesh) % ≤2
Eusi volatil % ≤1.2
Viskositas Intrinsik (η) 2.7-3.2
Kapadetan Anu Ditingali g / ml 0.35-0.55

Ciri-cirina
Ngaronjatkeun gelation of PVC.
Ngaronjatkeun kamampuan aliran ngalembereh.
Kacida ningkatkeun kakuatan tarik tina ngalembereh.
Permukaan permukaan produk akhir.

Ngepak
Kantong PP anyaman nganggo kantong plastik batin anu disegel, 25kg / kantong.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami