Produk urang

Bahan Anti Korosif

  • Spray Polyurea Elastomer (SPUA)

    Nyemprot Polyurea Elastomer (SPUA)

    Perkenalan Semprot polyurea elastomer (SPUA) mangrupikeun téknologi konstruksi lingkungan pikeun nyumponan sarat panyalindungan lingkungan dunya. Gancang dicampurkeun sareng dua jinis cairan, A sareng B, dina tekenan tinggi ku alat panyemprot khusus pikeun ngahontal curing curing gancang. Karakteristik 100% eusi padet, ramah lingkungan sareng henteu aya pelarut anu volatil. Résistansi korosi awét sareng awét, langkung saé tibatan FRP, 3PE sareng epoxy sareng sajabana Kinerja tahan cai anu hadé, langkung saé tibatan coil ...
  • quick reactive spray polyurea floor material

    bahan lanté polyurea semprot réaktif gancang

    Perkenalan bahan lantai industri DH831 mangrupikeun bahan réparéntasi semprot réaktif polyurea elastomer, éta ngagaduhan fitur réaktif gancang sareng formasi sareng palapis kontinyu kalayan henteu kendur. Éta ngagaduhan kinerja tahan cai sareng anticorrosion anu hadé sareng kinerja anti maké anu hébat. Kalayan élastisitas tinggi sareng pemanjangan, anu permukaan masih tetep terintegrasi kontinyu sanajan substrat nabrak Aplikasi industri DH831 lantai industri diterapkeun kana sababaraha bengkel perusahaan pikeun teras prot ...
  • metal structure anticorrosin material

    bahan anticorrosin struktur logam

    Bubuka bahan logam anticorrosion struktur DH621 mangrupikeun bahan poliuréa, diwangun ku semi prepolymer isokyanat, ranté amina, poléter, pigmén sareng ausxiliaries, kalayan sipat anticorrosion anu saé sareng gampang digunakeun pikeun konstruksi. Aplikasi DH621 bahan anticorrosion struktur logam dianggo dina anticorrosion tina sababaraha fasilitas kimia logam dina bidang industri minyak bumi sareng kimia, sapertos tangki panyimpenan kimia, tambakan jeruk, bahan bak minyak bumi, ...
  • Elastic Waterproof Material

    Bahan Waterproof Elastis

    Bubuka DH821 bahan buktina cai elastis nyaéta bahan elastomer semprot polyurea diwangun ku isocyanate, semi prepolymer, amine chain extender, poléter, pigmén sareng bantu, éta mangrupikeun jinis bahan palapis ramah lingkungan anu anyar. Aplikasi DH 821 bahan tahan cai elastis utamina dianggo pikeun buktina cai tina struktur beton sapertos hateup, waduk, kolam renang, akuarium, batu cai terowongan, bendungan, jembatan sareng proyek konservasi cai, Éta ogé dianggo dina wat ...
  • elastic anti collision material

    bahan anti tabrakan elastis

    Bubuka DH511 bahan anti tabrakan elastis nyaéta bahan elastomer semprot polyurea, anu diwangun ku semi prepolymer isocyannate, ranté amina extender, poléter, pigmén sareng bantu. Mangrupikeun jinis bahan palapis ramah lingkungan énggal. Aplikasi DH511 bahan anti tabrakan elastis dirancang khusus pikeun panangtayungan dewan laut, darmaga, tanda navigasi sareng kapal bemper, bahan anu ngambang anu didamel tina Bahan elastis tabrakan DH511 Elastis moal tilelep bahkan ...