AS résin TR869

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka
TR869 mangrupikeun copolymer acrylonitrile styrene, résin AS ieu kalayan beurat molekul ultra-luhur, beurat molekulna rata-rata langkung ti 5 juta. Éta mangrupikeun bantosan olahan pikeun ABS, ASA, ABS / PC alloy. Éta ogé agén penyesuaian busa pikeun produk PVC Éta ogé tiasa dianggo dina produk PVC anu ngagaduhan paménta khusus pikeun résistansi panas.
Éta bubuk bodas, henteu tiasa leyur dina cai, alkohol, tapi tiasa gampang leyur dina aseton, kloroform. Indéks sanitasi saluyu sareng GB9681-88.

Spésifikasi Téknis

Barang Unit Spésifikasi
Penampilan Bubuk Bodas
Séri résidu (30mesh) % ≤2
Eusi volatil % ≤1.2
Viskositas Intrinsik (η) 11-13
Kapadetan Anu Ditingali g / ml 0.30-0.45

ogé tiasa dianggo dina produk PVC anu ngagaduhan paménta khusus ngeunaan résistansi panas.

Kauntungan Produk

Ningkatkeun kakuatan ngalembereh sareng élastisitas, imporove kakuatan sareng struktur liang busa. Ningkatkeun kamampuan kontrol kana bentuk termal sareng prosés prosés, ngirangan kontraktipitas produk, ningkatkeun kakuatan garis las, ningkatkeun stabilitas termal tina dasar tina ABS, ABS / PC, ogé ningkatkeun gloss pilem ABS sareng lambaranana, ningkatkeun tahan panas sareng ningkatkeun permukaan gloss sareng transparansi, ningkatkeun anti pelarut sareng résistansi corétan PMMA.

Bungkusan
Kantong anyaman PP kalayan kantong plastik jero disegel, 25kg / kantong.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami