Klorétan poliétilén pikeun Produk magnét

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Klorétan poliétilén kanggo Produk Magnetik

Barang

Unit

Jenis

CPE3615G

CM2500A

CM2500B

CPE230A

CPE230B

Kandungan Klorin % 36 ± 2 25 ± 2 25 ± 2 30 ± 2 30 ± 2
Panas tina Fusion J / g ≤5.0 ≤10.0 ≤2.0 ≤2.0 ≤2.0
Kapasihan Shore A ≤60 ≤80 ≤80 ≤70 ≤67
Kakuatan regangan Mpa ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0
Elongation at Break % ≥800 ≥600 ≥600 ≥800 ≥800
Eusi volatil % ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40
Mooney Viskositas ML125 ℃ 1 + 4 80-90 76-82 64-70 80-90 60-70
Catetan: Punten dikonfirmasi sareng kami nalika anjeun ngagaduhan sarat khusus.

Barang

Unit

Jenis

CPE3615G

CM2500A

CM2500B

CPE230A

CPE230B

Kandungan Klorin % 36 ± 2 25 ± 2 25 ± 2 30 ± 2 30 ± 2
Panas tina Fusion J / g ≤5.0 ≤10.0 ≤2.0 ≤2.0 ≤2.0
Kapasihan Shore A ≤60 ≤80 ≤80 ≤70 ≤67
Kakuatan regangan Mpa ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0
Elongation at Break % ≥800 ≥600 ≥600 ≥800 ≥800
Eusi volatil % ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40
Mooney Viskositas ML125 ℃ 1 + 4 80-90 76-82 64-70 80-90 60-70
Catetan: Punten dikonfirmasi sareng kami nalika anjeun ngagaduhan sarat khusus.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk