Klorida poliétilén kanggo produk PVC

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Perkenalan Singkat
Klorida poliétilén (CPE) mangrupikeun bahan polimér molekular tinggi didamel tina HDPE ngalangkungan klorinasi ku metode fase cai, sareng struktur khusus molekular tinggi masihan produk pikeun sipat fisik sareng kimia anu sampurna.

Produk Series
Numutkeun kana panerapan CPE, kami ngabagi kana dua kelompok: CPE sareng CM, sareng pikeun nyumponan kabutuhan konsumén, pikeun masing-masing grup kami ngembangkeun seueur jinis kalayan indéks téknis anu béda.

Fitur kinerja
Produk plastik biasa:
Produk CPE mangrupikeun jenis modifier dampak biaya-benefit, seueur dianggo dina ngolah produk kaku sareng semi-lemes, sapertos profil PVC kaku, pipa, fittings pipa sareng panel. CPE tiasa ningkatkeun kakuatan pangaruh produk réngsé PVC.
Produk lemes:
Salaku elastomer anu sampurna, CM tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun produk karét lemes.

Bahan magnét
CPE nyaéta kalayan kamampuan ngeusian tinggi bubuk ferit magnét, produk karét magnét anu didamel tina éta bakal ngagaduhan kalenturan suhu rendah anu saé, sareng tiasa seueur dianggo salaku strip panyegel kulkas, kartu magnét sareng sajabana.

ABS tahan seuneu

CPE sorangan ngandung klorin, sareng gaduh tahan seuneu, sareng dilarapkeun kana formula tahan seuneu ABS, Nambahkeun sababaraha CPE dina fomulasi ABS, henteu ngan ukur tiasa nyegah tina kaleungitan sipat fisik anu disababkeun ku nambihan teuing tahan seuneu anorganik, tapi ogé tiasa ningkatkeun tahan seuneu dina sadaya sistem.

Perusahaan kami stabil nyayogikeun dalapan peunteun konvensional CPE, anu ngalangkungan beurat molekul anu béda, eusi klorin sareng kristalinitas, supados urang tiasa nyumponan kabutuhan konsumén paling propésional.

Perusahaan kami stabil nyayogikeun dalapan peunteun konvensional CPE, anu ngalangkungan beurat molekul anu béda, eusi klorin sareng kristalinitas, supados urang tiasa nyumponan kabutuhan konsumén paling propésional.

Barang

Unit

Jenis

CPE135A

CPE7035

CPEK135

CPEK135T

CPE3615E

CPE6035

CPE135C

CPE140C

CPE2500T

CPE6025

Kandungan Klorin % 35 ± 2 35 ± 2 35 ± 2 35 ± 2 36 ± 1 35 ± 2 35 ± 2 41 ± 1 25 ± 1 25 ± 1
Panas tina Fusion J / g ≤2.0 ≤2.0 ≤2.0 ≤2.0 ≤2.0 ≤2.0 ≤5.0 ≤5.0 ≤5.0 20-40
Kapasihan Shore A ≤65 ≤65 ≤65 ≤65 ≤65 ≤65 ≤65 ≤65 ≤65 ≤70
Kakuatan regangan Mpa ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥6.0 ≥6.0 ≥8.0 ≥8.0
Elongation at Break % ≥700 ≥700 ≥700 ≥700 ≥700 ≥700 ≥600 500 ≥700 ≥600
Eusi volatil % ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40 ≤0,60 ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40 ≤0,60 ≤0,40
Séri résidu (20mesh) % ≤2.0 ≤2.0 ≤2.0 ≤2.0 ≤2.0 ≤2.0 ≤2.0 ≤2.0 ≤2.0 ≤2.0
Partikel non-ferrous Pcs / 100g ≤40 ≤40 ≤40 ≤40 ≤40 ≤40 ≤20 ≤40 ≤40 ≤40
MI21.6190 ℃ g / 10 menit 2.0-3.0 3.0-4.0 5.0-7.0              

Modél

Karakteristik

Aplikasi

CPE135A

Éta ku beurat molekul pangluhurna, sebaran beurat molekul sempit sareng sipat mékanika anu saé, seueur dianggo pikeun produk PVC kaku sareng semi lemes Propil jandela PVC, pager, pipa, papan sareng bumi lempeng lipat jsb.

CPE7035

Kalayan beurat molekul tinggi sareng sebaran beurat molekul anu cocog, sareng sami sareng Tyrin 7000. Propil jandela PVC, pager, pipa, papan sareng bumi lempeng lipat jsb.

CPEK135

Kalayan beurat molekul anu cocog sareng sebaran beurat molekul anu lega, laju ngabungkus plastik sedeng. Tonjolan gancang propil jandela PVC.

CPEK135T

Kalayan beurat molekul anu cocog sareng sebaran beurat molekul anu lega, palastik gancang. Tonjolan gancang propil jandela PVC.

CPE3615E

Bobot molekul biasa sareng sebaran beurat molekul sempit, sareng pelastikana gancang, sareng mirip sareng Tyrin3615P. Profil jandela PVC, pipa, fittings suntik sareng bahan nyalira jsb.

CPE6035

Beurat molekul handap sareng sebaran beurat molekul sempit, sareng éta sami sareng Tyrin6000. Pilem, profil, sealing strips sareng nyalira jsb.

CPE135C

Beurat molekul lemah sareng kristalinitas, éta ngagaduhan kasaluyuan anu saé sareng ABS, sareng éta kalayan aliran anu pangsaéna, dianggo pikeun produk modél, tiasa ningkatkeun résistansi seuneu sareng pangaruhna karasa.

Pikeun sanyawa ABS tahan seuneu.

CPE140C

Beurat molekul lemah sareng kristalinitas rendah Pilem sareng lambar PVC.

CPE2500T

Kandungan klorin rendah sareng kristalinitas, sareng éta sami sareng Tyrin2500P. Profil jandela PVC, pager, pipa, papan jsb

CPE6025

Kandungan klorin rendah sareng kristalinitas tinggi, éta ngagaduhan kasaluyuan anu saé sareng plastik tujuan umum, sapertos PE. Ningkatkeun kinerja palastik tina palastik sareng ningkatkeun résistansi sepuh, sapertos résistansi suhu rendah sareng résistansi ozon.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk