Klorida poliétilén kanggo Karét

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Klorida poliétilén kanggo Karét

Barang

Unit

Jenis

CM

5513

CM

1354

CM

6360

CM

8360

CM

6605

CM

1360

CM

135B

CM

2354

CM

3354

CM

5633

CM

135B-L

CM

140B

Kandungan Klorin % 35 ± 1 35 ± 1 36 ± 1 36 ± 1 36 ± 1 35 ± 1 35 ± 1 35 ± 1 35 ± 1 35 ± 1 35 ± 1 40 ± 1
Panas tina Fusion J / g ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0
Kapasihan Shore A ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60
Kakuatan regangan Mpa ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0
Elongation at Break % ≥800 ≥800 ≥800 ≥800 ≥800 ≥800 ≥800 ≥800 ≥800 ≥800 ≥800 ≥650
Eusi volatil % ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40 ≤0,40
Mooney Viskositas M120 ℃ 1 + 4 94-100 94-102 94-100 86-94 80-85 75-85 65-75 65-72 55-65 47-55 42-47 ≤100

Jenis

Aplikasi

CM5513 Beurat molekul ageung, viskositas mooney pangluhurna, sipat mékanis anu saé, cocog pikeun karét kalayan sarat sipat mékanis tambahan.
CM1354 Viskositas mooney tinggi, cocog pikeun kawat karét atanapi produk karét anu sanés, setrés tarik anu luhur dina perpanjangan anu ditangtoskeun.
CM6360 Beurat molekul ageung, viskositas mooney tinggi, sipat mékanis anu saé, cocog pikeun karét kalayan sarat sipat mékanis tambahan.
CM8360 Beurat molekul tinggi, viskositas mooney tinggi, sipat mékanis anu saé, cocog pikeun produk karét nungtut sipat mékanis anu saé ..
CM6605 Beurat molekul ageung, viskositas mooney tinggi, sipat mékanis anu saé, cocog pikeun karét kalayan sarat sipat mékanis luhur.
CM1360 Dipaké dina produk karét sapertos kabel sareng kabel atanapi produk karét anu sanés.
CM135B Dipaké dina produk karét sapertos kabel sareng kabel atanapi produk karét anu sanés.
CM2354 Dipaké dina produk karét sapertos kabel sareng kabel atanapi produk karét anu sanés.
CM3354 Dipaké dina produk karét sapertos kabel sareng kabel atanapi produk karét anu sanés.
CM5633 Dipaké dina produk karét sapertos kabel sareng kabel atanapi produk karét anu sanés.
CM135B-L Viskositas mooney low, gampang diolah sareng dianggo dina formulasi, Cocog sareng produk karét anu nungtut sipat mékanis anu langkung handap.
CM140B Viskositas Mooney sedeng, kinerja ngolah langkung saé sareng cocog pikeun produk minyak sareng tahan tahan seuneu.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk