Klorida klorida klorida (CPVC)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka:
Klorida klorida klorida mangrupikeun jinis bahan sintétik molekular tinggi sareng plastik rékayasa. Dihasilkeun ku réaksi antara klorinasi polivinil klorida sareng klorin handapeun sinar ultraviolét. Produk ieu bubuk bubuk konéng bodas atanapi enteng.
Karakteristik henteu teratur tina beungkeut molekul sareng polaritasna bakal ningkat nalika polivinil klorida klorida diklorida. Kelarutan sareng kandang kimia langkung saé, supados ningkatkeun résistansi panas sareng résistansi korosi, tahan asam, résistansi alkali, tahan uyah sareng résistansi agén klorinasi. Ningkatkeun résistansi suhu sareng ciri khas téknologi. Kandungan klorin naék tina 56.7% kana 65 ~ 72%. Suhu ngalambatkeun suhu ningkat tina 72 ~ 82 ℃ dugi ka 90 ~ 138 ℃. Éta tiasa dugi ka 110 ℃ paling seueur, sareng dugi ka 95 ℃ kanggo suhu anu tahan lami. CPVC (klorida polvinil klorida) mangrupikeun palastik rékayasa jinis énggal kalayan aplikasi anu lega di pikahareupeun.

Spésifikasi Téknis

Barang Unit Spésifikasi
Penampilan Bubuk Bodas
Kandungan Klorin WT% 65-72
Suhu dékomposisi termal > 110
Suhu palemasan Vicat 90-138

Aplikasi:
1.CPVC tiasa utamakeun dilarapkeun kana bahan khusus sapertos pipa pemanasan, pipa pipa, cetakan suntik jsb.
2.CPVC ogé tiasa dianggo pikeun nyetak tinta, palapis anti korosif, perekat PVC jsb.

Kasalametan sareng kaséhatan
CPVC mangrupikeun produk kimia purity tinggi tanpa résidu caron tetrachloride sareng henteu bau, henteu toksik, tahan seuneu, stabil sareng henteu ngabahayakeun awak manusa.

Paking, panyimpenan sareng transportasi
20 + 0.2kg / kantong, 25 + 0.2kg / kantong,
Kantong luar: kantong rajutan PP.
Kantong jero: Pilem ipis.
Produk ieu kedah disimpen dina gudang anu garing sareng berventilasi pikeun nyegah sinar matahari, hujan atanapi panas, éta ogé kedah diangkut dina wadah anu bersih, produk ieu mangrupikeun barang anu henteu bahaya.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami