Karét Klorinasi (CR)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka
Karét klorinasi mangrupikeun produk turunan karét anu handap anu didamel tina karét alam atanapi karét sintétik ku mesin campuran karét kabuka teras diklorinasi janten produk anu dirobih, anu prosés téknis ditalungtik sareng dikembangkeun ku perusahaan urang nyalira, benten tina karbon lami metoda pangleyur tetrachloride atanapi metode fase cai. Ku prosés téknis kami, kinerja adhesion sareng stabilitas panas ningkat sacara ageung.

Karét klorinasi ngagaduhan kelarutan anu hébat dina larutan métilénzén sareng xilén. Kusabab jenuh struktur molekulna ditambah jumlah atom klorin anu ageung dina ranté molekul ngajantenkeun bahanna nganggo ciri sintétis. Dilarapkeun dina lapang industri dumasar kana prestasina sapertos minyak tahan, résistansi ozon, résistansi korosi kimia sareng retariasi seuneu.

Spésifikasi Téknis

Barang

Syarat

Métode Tés

DH10

DH20

Viskositas, Mpa.s (20% Xiléna, 25 ℃) 5-11 12-24 Viskométer rotasi
Kandungan klorin,% 62-72 62-72 Ku Mercuric nitrat Volumetric
Suhu dékomposisi termal ℃ ≥ 120 120 Panas ku mandi minyak
Uap,% < 0,2 0,2 Suhu tetep garing
Penampilan Bubuk Bodas Pamariksaan visual
Kelarutan Teu aya zat leyur Pamariksaan visual

Karakteristik Fisik

Barang

Kapasitas

DH10

DH20

Penampilan

Bubuk Bodas

Karacunan

Henteu beracun

Ambu

Henteu bau

Kaseueuran

Henteu kaduruk

Résistansi Kimia

Mantap dina asam sareng alkali

Résistansi Ultraviolet

Saé

Babandingan

1,59-1.61

Pasipatan anti baktéri

Saé

Kelarutan

Kalayan kaleyuran hébat dina hidrokarbon aromatik, hidrokarbon aromatik klorinasi, éster Aliphatic, keton senior. Éta henteu leyur dina petrolém hidrokarbon sareng minyak bodas.

Aplikasi
Saatos formasi pilem na, éta henteu ngan ukur stabilitas kimiawi anu stabil tapi ogé teu tahan cai sareng uap. 
Éta tahan gas klorin baseuh, CO2, SO2, H2S sareng sababaraha jinis gas sanés (kecuali ozon baseuh atanapi asam asétat), stabilitas panas anu saé.
Éta henteu ngaréaksikeun sareng asam, alkalior medium uyah anorganik sanés.
Éta ogé ngagaduhan kakuatan napel anu luhur kalayan permukaan produk waja sareng semén., Seueur dianggo pikeun cet anti-korosif khusus sareng perekat.

Kasalametan sareng kaséhatan
CR (Karét klorinasi) mangrupikeun produk kimia purity anu luhur tanpa résidu caron tetrachloride sareng henteu bau, henteu toksik, tahan seuneu, stabil sareng henteu ngabahayakeun awak manusa.

Paking, panyimpenan sareng transportasi
20 + 0.2kg / kantong, 25 + 0.2kg / kantong,
Kantong luar: kantong rajutan PP.
Kantong jero: Pilem ipis.
Produk ieu kedah disimpen dina gudang anu garing sareng berventilasi pikeun nyegah sinar matahari, hujan atanapi panas, éta ogé kedah diangkut dina wadah anu bersih, produk ieu mangrupikeun barang anu henteu bahaya.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami