Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Weifang Dehua New Polymer Material Co., ltd didirikeun taun 1999 taun, anu mangrupikeun pabrik kimia profesional anu ageung kalayan sistem standar kontrol kualitas luhur sareng parantos diverifikasi sertipikat ISO 9001 di 2002. Pusat panilitian peringkat luhur anu dimiliki sareng tim manajemen sareng fasilitas uji coba bakal ngabantosan nyumponan sarat unggal klien sacara akurat sareng langsung.

Konsép Manajemén Kami

Nyayogikeun bahan kimia anu kualitas luhur sareng kamandang héjo pikeun lingkungan sareng kahirupan normal urang pikeun klien kami kusabab kajujuran nyaéta basement hiji perusahaan. Dehua difokuskeun henteu ngan pasar dina dewan atanapi internasional.

Kualitas mangrupikeu ngudag Dehua anu salamina, karya rumit sareng pamariksaan analisis fined bakal nunjukkeun anu sampurna pikeun unggal klien urang. Ku diajar tiori anu maju sareng téknis bakal ngabantosan urang pikeun ningkatkeun tingkat téknis sareng inovasi urang.

Pikeun adaptasi ka lingkungan pasar anu kalapa sareng pikeun nyumponan sarat konsumén urang, kami parantos damel bareng sareng sababaraha universitas sareng lembaga riset industri pikeun ngapdetkeun bahan kimia urang ku waktos. Karét klorinasi anu dihasilkeun ku fase Aqueous parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara di sakumna dunya sareng seueur dianggo pikeun cet laut, cet anticorrosion sareng cét jalanan, lukisan guid bandara dll.

Produksi

Husus pikeun produk kimia sapertos kieu
The Stablizers PVC, CPVC (Klorida Polyvinyl Chloride), HCPE (High Chlorined Polyethlene), CPE (Chlorinated Polyethylene), CR (Chlorinated Rubber), Acrylic Processing Aid (ACR), Acrylic Impact Impifier (AIM), AS Resin TR869, Spray Polyurea Elastomer (SPUA), Emulsi cet logam, Emulsi Cét Kaca, Emulsion lacquer Kai, Emulsion Plastik sareng Karét Karét, Bahan Elastis Anti Tabrakan, Bahan Anticorrosion Struktur Logam, Bahan Waterproof Élastik, Bahan Léstasi Semprot Poliester Langsung.

factory04

factory01

factory01

factory02

factory03

Konsép Kimia Héjo Kami

Masing-masing séri ieu di luhur ngagaduhan sababaraha peunteun gumantung ka palanggan anu béda sareng tiasa dianggo dina mangsi sareng sajabina, prosés cair klorén gantung fase anu teu bahaya pikeun alam sareng lingkungan. Dipaké cai salaku médium réaksi tibatan cairan anu beracun sapertos karbon tetrachloride, trichloromethane sareng dichloromethane. Kusabab kitu, prosés ieu henteu ngaruksak lapisan ozon dina atmosfir. Téknik ieu disarankeun ku Montreal International Pact of Protection Lingkungan sareng mangrupikeun téknik anu terkemuka di dunya, .sabab produk anu didamel tina prosés ieu sadayana bébas tina komponén toksik sapertos karbon tetrachloride. Ku usaha urang, kualitas bahan kimia urang laun ngaleungitkeun produk tradisional ngalangkungan metode pelarut, kalayan perbandingan kinerja-harga anu langkung kompetitif.

Environmental protection
Environmental protection

Ngalakukeun kamajuan sareng inovasi sareng riset produk énggal pikeun lingkungan anu ramah lingkungan kota anu héjo sareng héjo mangrupikeun tujuan urang pikeun jangka panjang.