Taros Kami

Weifang Dehua New Polymer Material Co., ltd.

Alamat

No.788 Minzhu Street Hanting District, Weifang, Shandong, Cina

Telepon

Alice: +86 17560619262

Maggie: +86 13953660468

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Whatsapp

Alice: +86 17560619262

Maggie: +86 13953660468

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami