Dual Komponén Cai Plastik sareng Karét Emulsi Cét

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Dual Komponén Plastik Waterborne sareng Karét Emulsi Cét
Ieu "Dua Komponén Cai Plastik sareng Karét Emulsi Emulsi" dirancang khusus pikeun palastik ramah lingkungan sareng cet cai karét kalayan hérang tinggi, transparansi luhur, karasa luhurna sareng tahan cai, tahan cuaca sareng adhesion, dilarapkeun pikeun palapis dina permukaan ABS, PC atanapi poliéster sanés.

Karakteristik utama sareng kauntungan
Karakteristik ingetan gloss 1.Excusive, résistansi korosi, résistansi pangleyur, warna awét, turun kali recoating.
2. Adhesion anu pikaresepeun, kalenturan sareng teu karasa luhur, anu nyayogikeun panyalindungan anu saé pikeun bahan permukaan kai.
3. Bahan kami kalayan harga ekonomis.
Sipat fisik

Penampilan

Cairan bodas mike transparan

Suhu transisi kaca (℃)

20

Eusi padet diukur dina beurat (%)

42 ± 0,5

Viskositas Brrokfield (centipoise, LVT, 2 # rotor, 60 révolusi / menit 25 ℃)

 

<400

Jenis polimér

Copolymer akrilat

Nilai hidroksil (diukur dina eusi padet)

80

PH

6.5-7.5

Nilai asam (diukur dina eusi soliditas)

8

Suhu pembentuk pilem minimum (℃)

10

 

 

Aplikasi
Dual komponenet ngubaran palastik sareng cet karét.
Bayer 2655 disarankeun pikeun ngarawat agén sareng jumlah tambihanna 10% tina émulsi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami