Komponén Dual Waterborne Kai Lacquer Emulsion

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Dua Komponén Waterborne Kai Lacquer Emulsion
Émulsi ieu didamel tina monomer akrilat multi fungsi ku téhnik polimérisasi pangénggalna. Éta tiasa dianggo pikeun nyampur cet kai biasa garing sareng suhu handap pembakaran.

Karakteristik utama sareng kauntungan
1. Transparansi anu hadé sareng karakteristik ingetan gloss, résistansi korosi, résistansi pangleyur, awét warna, ngirangan waktos recoating.
2. Adhesion anu pikaresepeun, kalenturan sareng teu karasa luhur, anu nyayogikeun panyalindungan anu saé pikeun bahan permukaan kai.
3. Bahan kami kalayan harga ekonomis.

Aplikasi
Dua komponén ngukuhan cet kai.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami