bahan anti tabrakan elastis

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka
DH511 bahan anti tabrakan elastis nyaéta bahan elastomer semprot polyurea, anu diwangun ku semi prepolymer isokyanat, ranté amina, poléter, pigmén sareng bantu. Mangrupikeun jinis bahan palapis ramah lingkungan énggal.

Aplikasi
DH511 bahan anti tabrakan elastis dirancang khusus pikeun panangtayungan dewan laut, darmaga, tanda navigasi sareng kapal bemper, bahan anu ngambang anu didamel tina Bahan elastis tabrakan DH511 moal tilelep sanajan rusak, éta ogé dipikaterang salaku anu teu tiasa didaptarkeun. matéri.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami