Bahan Waterproof Elastis

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka
Bahan buktina cai elastis DH821 nyaéta bahan elastomer semprot polyurea anu diwangun ku isocyanate, semi prepolymer, amine chain extender, poliéster, pigmén sareng bantu, éta mangrupikeun jinis bahan palapis anu ramah lingkungan.

Aplikasi
Bahan tahan cai elastis DH 821 utamina dianggo pikeun buktina cai tina struktur beton sapertos hateup, waduk, kolam renang, akuarium, buktina cai torowongan, bendungan, jembatan sareng proyek konservasi cai, éta ogé dianggo dina tahan cai tina sasak precast pikeun tinggi speed beton karéta.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami