Polyethylene Klorin Tinggi (HCPE)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Poliétilén klorinasi tinggi (HCPE), anu mangrupikeun produk manteng tina poliétilén klorin (CPE), mangrupikeun bahan kimia rupa sareng bahan polimér sintétik kalayan kinerja anu langkung unggul.
Poliétilén klorinasi tinggi dihasilkeun ku poliétilén khusus ngalangkungan klorinasi jero.
Kandungan klorin tina HCPE tiasa dikontrol mimitian ti 58% -75% numutkeun sarat ti nasabah, kalayan kinerja kimia anu stabil.
Éta tiasa leyur dina pelarut organik tina sababaraha arene, éter hidroklorik, keton sareng éster, kalarutan hébat paritcualrly dina larutan métilénzén sareng xilénna.
HCPE ngagaduhan stabilitas kimiawi anu unggul dumasar kana jenuh struktur molekulna ditambah jumlah atom klorin anu seueur, anu lapisan sareng pilem résin anu hadé sareng résin perekat,
HCPE ngajantenkeun palapis gampang dibentuk pilem, résistansi minyak, résistansi ozon, anti ultraviolet, résistansi korosi kimia, résistansi asam, tahan alkali, sareng kamampuan anti ultraviolét anu saé, henteu diréaksikeun sareng uyah anorganik, tahan seuneu, teu kalis cai sareng uap , résistansi gas klorin baseuh, CO2, SO2, H2S, stabilitas panas anu saé anu bakal turun nalika panas di luhur 130 samentawis ngaleupaskeun HCL,
Éta tiasa disimpen dina suhu normal, éta ngagaduhan gaya napel anu luhur sareng permukaan produk baja sareng semén, sareng seueur dianggo pikeun panitén anti korosif khusus sareng perekat.

Panerapan HCPE
1. Cat anti korosif khusus: cet laut, cet kontainer, anti korosi primér, anti corosive finish,, anti korosif varnished, anti korosif lacquer enamel, anit korosif sareng karat cat, cet éstétika anti korosif, cet tugas beurat (sasak, struktur waja, mesin kimia, pabrik uyah, mesin perikanan), pipa palapis jsb.
2. cet retardant seuneu, cet retardant seuneu, palapis pikeun luar kai sareng struktur baja.
3. Pangwangun palapis, dipapaésan palapis gedong, beton luar cet primér.
4. Cét nyirian cét: ngalukis pikeun bandara, cet nyirian trotoar, cet nyirian rute sareng cét anu dipasang pikeun jalan.
5. Adhesive: utamina dianggo pikeun beungkeutan sagala rupa produk pvc sapertos pipa pvc pipa pvc, profil pvc.
6. Éta tiasa dianggo salaku bahan aslina tina tinta percetakan sareng perekat.
7. Éta ogé tiasa dianggo salaku agén tahan seuneu dina kertas sareng lapangan serat, modifier tahan panas dina perekat pikeun produk karét (eusi utama nyaéta neoprene), modifier dina tinta kanggo kertas sareng aluminium foil.
HCPE mangrupikeun bahan pilem anu hadé pikeun cet anticorrosive khusus, anu ngagaduhan kaunggulan panggunaan waktos umur panjang, garing garing, teu terbatas pikeun suhu, komponén tunggal, henteu-toksik, jsb.

Indéks

Syarat

Métode Tés

HCPE-L

HCPE-M

HCPE-H

Viskositas, Mpa.s (20% Xiléna, 25 ℃)

<15 > 15, <60 > 70 Viskométer rotasi

Kandungan klorin,%

58-75 58-75 58-75 Ku Mercuric nitrat Volumetric

Suhu dékomposisi termal ℃ ≥

120 120 120 Panas ku mandi minyak

Uap,% <

0,2 0,2 0,2 Suhu tetep garing

Penampilan

Bubuk Bodas Pamariksaan visual

Kelarutan

Teu aya zat leyur Pamariksaan visual

Kasalametan sareng kaséhatan
The HCPE (High Chlorinated polyethylene) mangrupikeun produk kimia purity tinggi tanpa résidu caron tetrachloride sareng henteu bau, henteu toksik, tahan seuneu, stabil sareng henteu ngabahayakeun awak manusa.

Paking, panyimpenan sareng transportasi
20 + 0.2kg / kantong, 25 + 0.2kg / kantong,
Kantong luar: kantong rajutan PP.
Kantong jero: Pilem ipis.
Produk ieu kedah disimpen dina gudang anu garing sareng berventilasi pikeun nyegah sinar matahari, hujan atanapi panas, éta ogé kedah diangkut dina wadah anu bersih, produk ieu mangrupikeun barang anu henteu bahaya.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami