Produk urang

Aditif palapis Industri

  • Chlorinated Rubber (CR)

    Karét Klorinasi (CR)

    Bubuka Karét klorinasi mangrupikeun produk turunan karét anu rendah anu didamel tina karét alam atanapi karét sintétik ku mesin campuran karét kabuka teras diklorinasi janten produk anu dirobih, anu prosés téknis ditalungtik sareng dikembangkeun ku perusahaan urang sacara mandiri, benten sareng anu lami Metoda pelarut tetrachloride karbon atanapi metode fase cai. Ku prosés téknis urang, kinerja adhesion sareng stabilitas panas ningkat sacara ageung. Karét klorinasi ngagaduhan ...
  • High Chlorinated Polyethylene (HCPE)

    Polyethylene Klorin Tinggi (HCPE)

    Poliétilén klorinasi tinggi (HCPE), anu mangrupikeun produk manteng tina poliétilén klorin (CPE), mangrupikeun bahan kimia rupa sareng bahan polimér sintétik kalayan kinerja anu langkung unggul. Poliétilén klorinasi tinggi dihasilkeun ku poliétilén khusus ngalangkungan klorinasi jero. Kandungan klorin tina HCPE tiasa dikontrol mimitian ti 58% -75% numutkeun sarat ti nasabah, kalayan kinerja kimia anu stabil. Éta tiasa leyur dina pelarut organik tina sagala rupa nyaéta ...
  • Chlorinated Polyvinyl Chloride (CPVC)

    Klorida klorida klorida (CPVC)

    Perkenalan: Polivinil klorida klorida mangrupikeun jinis bahan sintétik molekular tinggi sareng plastik rékayasa. Dihasilkeun ku réaksi antara klorinasi polivinil klorida sareng klorin handapeun sinar ultraviolét. Produk ieu bubuk leupas konéng bodas atanapi enteng. Karakteristik henteu teratur tina beungkeut molekul sareng polaritasna bakal ningkat nalika polivinil klorida klorida diklorida. Kelarutan sareng kandang kimia langkung saé, supados ningkatkeun résistan panas ...