Lubricating Acrylic Processing Aid pikeun produk PVC

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka
Lubricating Acrylic Processing Aid ngagaduhan fungsi pelumas anu unik, dilarapkeun ka sadaya produk PVC, sapertos lambar, pilem, botol,
profil, pipa, pipa pas, cetakan suntik sareng papan berbusa.

Jenis Utama
LP175, LP175A, LP175C, LPn175

Spésifikasi Téknis

Barang Unit Spésifikasi
Penampilan Bubuk Bodas
Séri résidu (30mesh) % ≤2
Eusi volatil % ≤1.2
Viskositas Intrinsik (η) 0,5-1,5
Kapadetan Anu Ditingali g / ml 0.35-0.55

Ciri-cirina
Dina prosés ngabentuk PVC, nambihan sajumlah leutik Pelumasan Acrylic Processing Aid bakalan produk Strip tina kapang logam gampang sareng masihan produk PVC pangabisa aliran langkung saé, dumasar kana transparansi aslina. Dina waktos anu sami, éta bakal manjangkeun waktos prosés, ningkatkeun kaluaran, sareng masihan produk permukaan fineness.
Lubricating Acrylic Processing Aid tiasa dianggo nyalira, ogé dianggo sareng alat-alat pengolah anu sanés kanggo ngamajukeun plastisisasi résin PVC.
Salaku pangalaman téknis urang, LP175 sareng LP175P tiasa dianggo dina produk PVC anu transparan sareng henteu transparan. LPn175 ngan ukur dianggo dina produk PVC anu henteu jelas.
 
Ngepak
Kantong PP anyaman nganggo kantong plastik batin anu disegel, 25kg / kantong.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami