bahan anticorrosin struktur logam

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka
Bahan anticorrosion struktur logam DH621 mangrupikeun bahan poliuréa, diwangun ku semi prepolymer isokyanat, ranté amina, poléter, pigmén sareng ausxiliaries, kalayan sipat anticorrosion anu saé sareng gampang digunakeun pikeun konstruksi.

Aplikasi
Bahan anticorrosion struktur logam DH621 digunakeun dina anti korosi tina rupa-rupa fasilitas kimia logam dina bidang industri minyak bumi sareng kimia, sapertos tangki panyimpenan kimia, kolam acar, tangki minyak atah bahan baja, platform pangeboran lepas pantai, kapal sareng kapal perang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami