Warta

  • Kumaha cara nganggo cet karét klorin?

    1): Aduk cet heula sateuacan dianggo, leres-leres bersihkeun minyak, cai, debu sareng kokotor anu sanés tina raray. (Disarankeun ngaleungitkeun karat ku sandblasting ka tingkat Sa2.5 atanapi ngaleungitkeun karat manual ka tingkat St3) pikeun mastikeun kualitas ngalukis. Paking: 20 kg per barel. Pérak finish pai ...
    Maca deui
  • Karét diklorinasi

    Karét klorinasi: Keuntungan Kauntungan 1. Perméabilitas cai sareng perméabilitas oksigén dina pilem cet pisan lemah, ngan ukur 1/10 résin alkyd, janten ngagaduhan résistansi cai anu alus sareng tahan karat.2. Karét klorin henteu aya sacara kimia, janten ...
    Maca deui
  • Naon Garis Pananda Bandara? Naha peryogi karét klorin dina lukisan?

    Bandara Marking Line ngarujuk kana tanda peringatan darat, téks pitunjuk darat, pola, LOGOs, sareng sajabana dina apron bandara, ruang tunggu, saluran cek kaamanan, aula resepsi bandara sareng tempat-tempat sanés. Aplikasi garis nyirian bandara: 1.The pre-formed marking pr ...
    Maca deui
  • Lukisan Jalanan

    Jalan nyirian séri cet, kalebet jinis solvent suhu normal sareng tipe reflektif panas-lebur, cocog pikeun patalimarga nyirian parobahan aspal atanapi trotoar beton tina sababaraha aliran, kalayan pilem cét anu keras, résistansi abrasi sareng tahan cuaca, warna anu leres ...
    Maca deui
  • Alat bantu umum PVC sareng fungsina sapertos kieu:

    Bahan bantu pvc umum sareng fungsina sapertos kieu: 1. Panstabil panas: nyegah pvc tina terurai, sacara umum, ningkatkeun karakteristik penstabil panas résion sacara umum. 2. Organizer tin timah: cocog pikeun produk keras pipa atanapi bagian pipa, jandela. 3. Cal /Zin penstabil: henteu ...
    Maca deui
  • The different insulation property when using different calcium and zinc stabilizers in calbe  ?

    Pasipatan insulasi anu bénten nalika nganggo kalsium sareng séng anu béda dina calbe?

    Kunaon kabel insulasi nunjukkeun sipat insulasi anu béda nalika nganggo stabilisator kalsium sareng seng anu sanés? Utamana kusabab bahan baku tina stabilisér béda. Bahan kabel diperyogikeun sipat insulasi umumna nganggo penstabil kalsium-seng. Anu normal ...
    Maca deui
  • Prinsip kerja penstabil séng kalsium

    Prinsip kerja penstabil séng kalsium: Sél sél stabilisér mangrupikeun penstabil anu goréng pikeun PVC. Mangrupikeun penstabil panas anu bertindak pondok. Sampel anu nganggo sabun seng bakal janten hideung nalika dipanaskeun, anu disebat fenomena "ngaduruk seng". Alesan utama nyaéta ZnCl2 anu dihasilkeun nyaéta ...
    Maca deui
  • Can PVC calcium zinc stabilizer(PVC aids) replace the lead stabilizer?

    Naha pénsipén séng kalsium pvc (bantosan pvc) ngagentoskeun panceg pancegahan?

    Masalah anu kedah direngsekeun nalika penstabil kalsium-séng PVC ngagentoskeun panyawat timah: Kalsium cair sareng penstabil seng mangrupakeun sanyawa kalsium sareng séng uyah organik, fosfor, poliol, antioksidan sareng pelarut. Pupuk panambah séng kalsium cair ngagaduhan kasaluyuan anu saé sareng résin sareng palastik ...
    Maca deui
  • Pangetahuan dasar ngeunaan prosés produksi produk PVC

    Masalah anu kedah diperhatoskeun dina bahan panyusun Dina prosés résin PVC, rupa-rupa aditif kedah ditambih pikeun ningkatkeun kinerja PVC pikeun nyumponan kabutuhan pamrosésan sareng kinerja produk. Dina produksi profil palastik sareng panto jandela, umumna kedah ...
    Maca deui
  • Pameran Chinacoat di Guangzhou.

    Weifang Dehua Polymer New Material Co., ltd ilubiung dina paméran ChinaCoat di Guangzhou ti 8 dugi ka 10, Dec, 2020 taun. Dina paméran éta, kami parantos patepung seueur réréncangan dina bidang ieu anu sadayana sugema kalayan produk anyar kami, Bahan baku ngalukis sapertos palastik dumasar cai sareng karét ...
    Maca deui
  • Dunya Karét Klorin dina uteuk anjeun

    Karét klorinasi ngarujuk kana produk klorinasi karét alam. Campuran trichloride sareng tetrachloride kalayan kandungan klorin 65%. Karét klorinasi ngagaduhan kasaluyuan anu saé sareng résin alkyd kalayan linier anu sami sareng polaritasitas anu handap. Sacara umum, résin alkyd ngandung langkung ti 54% ...
    Maca deui