Kaunggulan jeung kalemahan cet logam basis cai

Cat logam dumasar cai loba dipaké pikeun ngaropea rupa-rupa produk logam di sabudeureun urang, kayaning panto beusi, jandéla, jeung guardrails.Naha anjeun terang kaunggulan sareng kalemahan cet logam dumasar cai?

Kaunggulan tina cat logam berbasis cai:

1. Non-toksik sarta ramah lingkungan:

Kalawan cai salaku diluent nu, cet logam basis cai téh non-toksik, euweuh bauan, ramah lingkungan, non-runtah, non-kaduruk tur non-ngabeledug, mastikeun panyalindungan lingkungan jeung kaamanan seuneu, sarta mastikeun kaséhatan pagawe.

2. kinerja alus teuing tina pilem cet tangguh:

Cat logam dumasar cai boga karasa tinggi, résistansi scratch, adhesion kuat, corrosive anti uyah, résistansi asam jeung alkali, résistansi cai, résistansi minyak, résistansi sinar UV, résistansi sepuh, résistansi suhu rendah, résistansi Uap, sareng kalenturan pilem super kuat. .

3. Efisiensi énergi sareng pangurangan biaya:

Kalayan cai salaku éncér, cet logam dumasar cai gampang dioperasikeun sareng gaduh tingkat panggunaan 100%, anu tiasa ningkatkeun efisiensi kerja, sareng biaya palapis unit pisan rendah.

Kakurangan cet logam dumasar cai:

1. The cet logam basis cai boga syarat tinggi pikeun lingkungan konstruksi.Suhu kudu antara 5-40 ℃ jeung kalembaban teu kudu ngaleuwihan 80%, disebutkeun teu kondusif pikeun formasi film cet.

2. The cet logam basis cai ngabogaan sarat tinggi dina beungeut lapisan basa, sarta kudu bersih, anu bakal mangaruhan pangaruh pilem cet.

3. Cat logam dumasar cai pisan selektif pikeun parabot lukisan jeung teu kudu dicampurkeun jeung cét séjén.

 

warta

waktos pos: Feb-20-2023