Pameran Chinacoat di Guangzhou.

Weifang Dehua Polymer New Material Co., ltd ilubiung dina paméran ChinaCoat di Guangzhou ti 8 dugi ka 10, Dec, 2020 taun.

Dina paméran éta, kami parantos patepung seueur réréncangan dina bidang ieu anu sadayana sugema kalayan produk anyar kami, Bahan baku ngalukis sapertos palastik dumasar cai sareng emulsi karét (hiji komponén sareng dua komponén). Emulsi gelas basis cai (hiji komponén sareng dua komponén), emulsi cet logam berbasis cai (hiji komponén sareng dua komponén), emulsi cet kai basis cai (hiji komponén sareng dua komponén), sareng cet cet emulsi.

Produk anyar sanésna nyaéta karét klorinasi (bahan tambahan anu tiasa dianggo dina cet trotoar sareng bahan anti korosi).

Iwal ti éta, urang ogé ngahasilkeun bahan kimia sapertos kieu

The Stablizers PVC, CPVC (Klorida Polyvinyl Chloride), HCPE (High Chlorinated Polyethlene), CPE (Chlorinated Polyethlene), CR (Chlorinated Rubber), Acrylic Processing Aid (ACR), Acrylic Impact Impifier (AIM), AS Resin TR869, Spray Polyurea Elastomer (SPUA), Emulsi cet logam, Emulsi Cét Kaca, Emulsion lacquer kai, Emulsion Plastik sareng Karét Karét, Bahan Elastis Anti Tabrakan, Bahan Anticorrosion Struktur Logam, Bahan Waterproof Élastik, Bahan Léstasi Semprot Poliester Langsung.

Masing-masing séri ieu di luhur ngagaduhan sababaraha peunteun gumantung ka palanggan anu béda sareng tiasa dianggo dina mangsi sareng sajabina, prosés cair klorén gantung fase anu teu bahaya pikeun alam sareng lingkungan. Dipaké cai salaku médium réaksi tibatan cairan anu beracun sapertos karbon tetrachloride, trichloromethane sareng dichloromethane. Kusabab kitu, prosés ieu henteu ngaruksak lapisan ozon dina atmosfir. Téknik ieu disarankeun ku Montreal International Pact of Protection Lingkungan sareng mangrupikeun téknik anu terkemuka di dunya, .sabab produk anu didamel tina prosés ieu sadayana bébas tina komponén toksik sapertos karbon tetrachloride. Ku usaha urang, kualitas bahan kimia urang laun ngaleungitkeun produk tradisional ngalangkungan metode pelarut, kalayan perbandingan kinerja-harga anu langkung kompetitif.

Hayu urang pendak sareng anu sanésna di Cina Mantel di Shanghai taun payun.

news1


Pos waktos: Jan-27-2021