Dunya Karét Klorin dina uteuk anjeun

Karét klorinasi ngarujuk kana produk klorinasi karét alam. Campuran trichloride sareng tetrachloride kalayan kandungan klorin 65%. Karét klorinasi ngagaduhan kasaluyuan anu saé sareng résin alkyd kalayan linearitas anu sami sareng polaritasitas anu handap. Sacara umum, résin alkyd anu ngandung langkung ti 54% asam lemak gaduh kasaluyuan anu langkung saé sareng karét klorinasi dina éncér hidrokarbon aromatik. Saatos ngenalkeun karét klorin, éta tiasa ningkatkeun kateguhan, adhesion, résistansi pelarut, résistansi asam sareng alkali, résistansi cai, tahan uyah, tahan abrasi, sareng sajabina, sareng ningkatkeun tingkat garing pilem sareng ngirangan caket debu. Utamana dipaké salaku cet lantai konkrit, cet kolam renang sareng nyirian jalan tol.

Pamakéan karét klorinasi 

Karét klorinasi jarang dianggo dina produk anu diekstrusi atanapi dicetak.
Utamana panggunaan dumasar kana modél anu béda kalayan massa molekular anu béda atanapi viskositas. Éta cocog pikeun tinta, palapis sareng perekat, sareng sajabana Umumna, viskositas rendah (0,01Pa • s) Karét klorinasi kalolobaanana dianggo salaku aditif tinta; viskositas sedeng (0,01 ~ 0,03Pa • s) karét klorinasi biasana dianggo janten palapis; viskositas tinggi (0,1t ~ 0,3Pa • s) karét klorinasi kalolobaanna dianggo pikeun ngadamel perekat, kaseueuran, karét viskositas klorin klorinasi pikeun lapisan bakal dianggo langkung seueur. Daérah panerapan anu utami dina palapis nyaéta cét panyirian jalan, cét laut, cét wadah, cét arsitéktur, cet kolam renang, cét tahan seuneu, jst

Cét panyirian jalan, mangrupikeun jinis aplikasi aplikasi khusus tina karét klorin. Lapisan dumasar kana karét klorinasi tahan abrasi, garing gancang, sareng narik perhatian kana beton sareng aspal aspal. Aranjeunna ngagaduhan sipat caket anu hadé sareng tahan pangaruh tina bahan kimia sareng abrasi anu dianggo dina cuaca salju sareng és ipis dina taneuh. Di Inggris, parantos ditetepkeun yén karét berklorin kedah dianggo pikeun nyirian bandara.

Salaku tambahan, kusabab kandungan klorin anu tinggi, karét klorin moal kabakar. Kituna, éta mangrupikeun bahan baku anu berharga pikeun ngadamel cet seuneu sareng anti karat. Cet ieu parantos seueur dianggo dina pepelakan pemurnian minyak bumi. Karét klorinasi dasarna henteu dianggo salaku agén pembentuk pilem anu mandiri, tapi salaku aditif anu dirobih. Dipaké pikeun ningkatkeun kinerja karét kloropén, karét nitril sareng perekat poliurétana. Modifikasi ku karét klorin tiasa ngajantenkeun perekat ieu langkung serbaguna. Karét berklorin AS utamina dianggo pikeun palapis. Jalan cét nyirian jalan 46%. Nagara sanésna bénten. 60% cet karét klorinna dianggo pikeun cet laut. Karét klorinasi biasana dianggo dina cet laut, cét jalanan, cet wadah, aditif tinta, palapis tanki luar, palapis arsitéktur sareng perekat di Cina.

Karakteristik Karét Klorinasi

Karét klorinasi ngagaduhan ciri résistansi sepuh, tahan asam, résistansi alkali, résistansi cai laut, henteu kaduruk, sareng sajabina Perekat anu dirumuskeun sareng éta tiasa dianggo pikeun beungkeutan karét sareng logam, kulit, kai, lawon, jsb Karét klorin ogé tiasa dipaké salaku modifier pikeun ngarobih karét kloropén pikeun ningkatkeun kakuatan beungkeutan, suhu luhur nyusup sareng pasipatan anu sanés. Salaku kakuatan kohesif pilem perekat neoprene ningkat sacara signifikan, kinerja beungkeutan ditingkatkeun. Adhesion kana PVC heuras ampir 10 kali langkung luhur tibatan napét neoprén anu teu dimodifikasi.


Pos waktos: Jan-27-2021