Sejarah urang

Dina taun 1999 Taun

Weifang Dehua New Polymer Material Co., propésional pikeun ngahasilkeun bahan kimia polimér anu diadegkeun ti saprak éta.

Dina taun anu sami, pabrik kimia kami parantos réngsé sareng wareg dihasilkeun diperyogikeun salaku standar Nasional, ngagaduhan peralatan produksi anu maju di dunya dugi ka kamampuan produksi 50.000 ton CPE (poliétilén klorin) unggal taun.

Dina 2000 Taun

sadaya garis facotory sareng tim mangement kami, sareng pusat analisis kami parantos diverifikasi ku sistem ISO 9001.

Dina usum katilu 2000 taun, mérek KITEchem CPE kami parantos diékspor ka pasar dunya sareng kéngingkeun reputasi anu kawéntar dugi ka ayeuna.

Ayeuna, nangtung dina titik pangpanjangna pangwangunan Internasional, kami ngaluarkeun langkung seueur jinis produk kimia pikeun nyumponan naon waé pikeun unggal palanggan, kalebet opat barang sapertos kieu:

Aditif 1.PVC: kalsium PVC sareng penstabil seng, pompa komposit PVC, modifier dampak akrilik (AIM), alat-alat pengolahan akrilik pikeun PVC

2. Bahan tambahan palapis industri, khusus dianggo kana lukisan anti korosif, mantel sareng perekat sareng sajabana, sapertos: Karét Klorin, poliétilén klorinasi tinggi, polivinil klorida koror,

3. Emulsi ramah lingkungan cai pikeun cat minyak industri: emulsi cet kai, emulsi cet karét sareng plastik, emulsi cet kaca, emulsi cet logam, emulsi cet akrilik jsb.
4. Bahan anti korosif sapertos semprot Polyurea Elastomer (SPUA), Bahan Waterproof Elastis, Bahan anti korosif Elastis, Bahan anticorrosion struktur logam.

Bungah pendak sareng sadaya rerencangan ti dunya!