Produk urang

Lukisan Emulsi

  • Waterborne Metallic Paint Emulsion

    Emulsi Cat Metalik Cai Cai

    Emulsi Cat Logam Waterborne Ieu "Emulsion Cat Logam Waterborne" dirancang khusus pikeun Waterborne Metallic Paint, anu tiasa dianggo salaku formula primér logam waterborne sareng bérés cet sareng ngarengsekeun masalah lingkungan tina pelarut anu leres-leres. Karakteristik utama sareng kaunggulan 1. Ékspérénsi ingetan gloss anu hadé, résistansi Korosi, résistansi pelarut, awét warna, ngirangan waktos recoating. 2. Adhesion anu pikahoyong, kalenturan sareng teu karasa, anu ...
  • Waterborne Glass Paint Emulsion

    Emulsi Cét Kaca Cai Cai

    Emulsi Cét Kaca Waterborne Ieu "Emulsi Cat Kaca Waterborne" dirancang khusus pikeun Waterborne Glass Paint, anu ngagaduhan caket anu hadé, résistansi cai anu éndah sareng tahan alkohol pikeun bahan basa gelas. Karakteristik utama sareng kaunggulan 1. tahan Korosi, résistansi pelarut, warna awét, ngirangan waktos recoating. 2. Adhesion anu pikaresepeun, kalenturan sareng teu karasa luhur, anu nyayogikeun panyalindungan anu saé pikeun bahan permukaan kaca. Panampilan Tembus ...
  • single component waterborne metallic paint emulsion

    emulsi cet logam logam tunggal komponén

    Single Component Waterborne Metallic Paint Emulsion This "Single Component Waterborne Metallic Paint Emulsion" dirancang khusus pikeun cet logam logam cai, Éta tiasa dianggo salaku cet primér sareng cet finish pikeun palapis pelindung industri. Karakteristik utama sareng benefitrages 1. Éksisténsi ingetan gloss anu hadé, résistansi korosi, résistansi pelarut, warna awét, ngirangan waktos recoating. 2. Adhesion anu pikaresepeun, kalenturan sareng teu karasa luhur dina sagala jinis logam b ...
  • Single Component Waterborne Wood Lacquer Emulsion

    Single Komponén Waterborne Kai Lacquer Emulsion

    Single Component Waterborne Wood Lacquer Emulsion Ieu "Single Component Waterborne Wood Lacquer Emulsion" didesain khusus pikeun cét lacquer kai anu dilahirkeun ku cai, kalayan luster anu luhur, transparansi anu luhur, teu karasa anu unggul sareng tahan cai. Karakteristik utama sareng benefitrages 1. Éksisténsi ingetan gloss anu hadé, résistansi korosi, résistansi pelarut, warna awét, ngirangan waktos recoating. 2. Adhesion anu pikaresepeun, kalenturan sareng teu karasa, anu masihan panyalindungan anu saé pikeun ...
  • Dual Component Waterborne Wood Lacquer Emulsion

    Komponén Dual Waterborne Kai Lacquer Emulsion

    Dua Komponén Waterborne Wood Lacquer Emulsion Émulsi ieu didamel tina monomer akrilat multi fungsi ku téknis polimérisasi panganyarna. Éta tiasa dianggo pikeun nyampur cet kai biasa garing sareng suhu handap pembakaran. Karakteristik utama sareng kauntungan 1. Transparansi anu hadé sareng karakteristik ingetan gloss, résistansi korosi, résistansi pelarut, awét warna, ngirangan waktos recoating. 2. Adhesion anu pikaresepeun, kalenturan sareng teu karasa, anu nyayogikeun éndah ...
  • Dual Component Waterborne Plastic and Rubber Paint emulsion

    Dual Komponén Cai Plastik sareng Karét Emulsi Cét

    Dual Component Waterborne Plastik sareng Karét Emulsi Emulsi Ieu "Dua Komponén Waterborne Plastik sareng Karét Emulsi Emulsi" didesain khusus pikeun palastik ramah lingkungan sareng cet karét waterborne kalayan hérang tinggi, transparansi tinggi, karasa luhur sareng tahan cai, tahan cuaca sareng adési, dilarapkeun pikeun palapis dina permukaan ABS, PC atanapi poliéster séjén. Karakteristik utama sareng benefitrages 1. Éksisténsi ingetan gloss anu hadé, résistansi korosi, résistansi pelarut, col ...