produk urang

Aditif PVC

  • Poliétilén klorin pikeun karét
  • Penstabil komposit PVC

    Penstabil komposit PVC

    1.Introduction The tabung molekular ditambahkeun kana tipe anyar PVC penstabil komposit boga kinerja adsorption hadé, sarta bisa ningkatkeun whiteness produk PVC, inhibisi ngaleupaskeun HCl tina produk PVC sarta ngabogaan adsorption pohara kuat HCL, ku kituna bisa nahan katalisis jeung degradasi PVC, sarta boga épék ngurangan dosage of penstabil, ngaronjatkeun kinerja processing, résistansi cuaca, stabilitas, sarta ngurangan biaya jeung épék séjén.2.Advantages Ngamajukeun plasticization, imp ...
  • Lubricating Acrylic Processing Aid pikeun produk PVC

    Lubricating Acrylic Processing Aid pikeun produk PVC

    Bubuka Lubricating Acrylic Processing Aid boga fungsi lubricating unik, nerapkeun ka sadaya produk PVC, kayaning lambar, pilem, botol, profil, pipa, pipa pas, suntik molding na foaming dewan.Jinis Utama LP175, LP175A, LP175C, LPn175 Spésifikasi Téknis Item Unit Spésifikasi Penampilan - Bodas Bubuk Sieve Residu(30mesh) % ≤2 Eusi Volatile % ≤1.2 Viskositas Intrinsik (η) - 0.5-1.5 0.5ml Kapadetan Semu 0.5 g / 0.5ml bentuk PVC ...
  • AS résin TR869

    AS résin TR869

    Bubuka TR869 nyaeta styrene acrylonitrile copolymer, résin AS ieu kalawan beurat molekul ultra-luhur, beurat molekul rata na leuwih 5 million.It ngolah bantuan pikeun ABS, ASA, ABS / alloy PC .It oge agén adjustment busa pikeun PVC. Products.It ogé bisa dipaké dina produk PVC nu boga pamundut husus dina lalawanan panas.Ieu bubuk bodas, teu bisa leyur dina cai, alkohol, tapi bisa gampang leyur dina acetone, chloroform.The indéks Saniter saluyu jeung GB ...
  • Bantuan Ngolah Acrylic pikeun Produk Transparan

    Bantuan Ngolah Acrylic pikeun Produk Transparan

    Perkenalan Jenis Bantuan Pangolahan Akrilik pikeun Produk Transparan nyaéta 100% bantosan pamrosesan éster akrilik anu dianggo dina produk PVC transparan.Tipe Utama TM401,LP20A Spésifikasi Téknis Item Unit Spésifikasi Penampilan - Bodas Bubuk Sieve résidu (30mesh) % ≤2 Eusi volatile % ≤1.2 Viskositas Intrinsik (η) - 2.7-3.2 Kapadetan katempo g/ml 0.35-0.55 Karakteristik Gél PVC. .Ningkatkeun kamampuan aliran lebur.Ngaronjatkeun pisan...
  • Acrylic Processing Aid pikeun PVC foaming produk

    Acrylic Processing Aid pikeun PVC foaming produk

    Perkenalan Bantuan Pangolahan Acrylic pikeun Produk PVC Foaming ditalungtik ku diri urang sorangan, kalayan polimér beurat molekular super tinggi kalayan struktur multi-lapisan, anu didamel tina monomér akrilik ngalangkungan polimérisasi emulsi multistage, sacara lega dianggo salaku bantosan pikeun pamrosésan ékstrusi tina busa dénsitas handap. produk PVC.Jenis utama LP530, LP531, LPN530, LP530P, LP800, LP90 Unit Item LP530 LP531 LPN530 LP530P LP800 LP90 Penampilan - Bubuk Bodas Ayakan Resi...
  • Acrylic Processing Aid pikeun produk PVC Tonjolan

    Acrylic Processing Aid pikeun produk PVC Tonjolan

    Perkenalan Bantuan pamrosésan akrilik ieu pikeun produk ékstrusi PVC komposit sareng polimér akrilik ditambah bahan fungsi organik sareng bahan nano anorganik, umumna dianggo dina profil bentuk henteu teratur PVC, tabung, lambar sareng papan.Jinis Utama LP125 seires LP125T, LP125 Item Unit Spésifikasi Penampilan - Bodas Bubuk Ayakan sésa (30 bolong) % ≤2 Eusi volatile % ≤1.2 Viskositas intrinsik - 5.0-8.0 katempo Density g/ml 0.35-0.6.
  • Acrylic Processing Aid pikeun suntik molding produk PVC

    Acrylic Processing Aid pikeun suntik molding produk PVC

    Perkenalan Jenis Aids Processing Acrylic, éta dijieun tina monomér éster akrilik ngaliwatan polimérisasi multi-hambalan emulsion, éta jenis polimér beurat molekul tinggi jeung struktur multistory, cocog pikeun ngahasilkeun suntik molding PVC.Jinis utama séri LP21: LP21,LP21B Unit Item LP21 LP21B Penampilan - Sisa Bubuk Bodas (30mesh) % ≤2 Eusi Volatile% ≤1.2 Viskositas Inrinsik (η) - 8.0-9.0 7.0-9.0 7.0-8.0ml Density 7.0-8.0ml LP...
  • Acrylic Dampak Modifier (Tujuan)

    Acrylic Dampak Modifier (Tujuan)

    Perkenalan runtuyan produk AIM mangrupakeun jenis anyar tina cangkang kopolimer akrilik inti, suhu transisi kaca lapisan inti nyaéta -50 ℃ ~ -30 ℃, Runtuyan modifier dampak teu ngan boga dampak dirobah kinerja tapi ogé kinerja processing alus, nyata bisa ngaronjatkeun. dampak dirobah kinerja sarta permukaan gloss tina produk rengse, sarta méré lalawanan cuaca sampurna jeung sipat lalawanan sepuh, utamana cocog pikeun produk outdoor, loba dipaké dina nondeformab ...
  • PVC Kalsium Séng Stabilizer

    PVC Kalsium Séng Stabilizer

    1.Introduction The tipe anyar PVC kalsium séng penstabil ieu diperparah ku téhnologi husus kalawan kalsium, séng, pelumas, antioksidan sarta chelating agén salaku komponén utama, nu teu ngan bisa ngaganti kalungguhan cadmium uyah penstabil, tapi ogé bisa ngaganti tin organik jeung lianna. stabilizers, sarta boga stabilitas termal alus, resisitance cuaca, retardant seuneu, stabilitas lampu jeung transparansi jeung gaya ngawarnaan.Prakték parantos ngabuktikeun yén dina produk PVC, stabilitas termal tiasa pinuh ngagentos kalungguhan ...
  • Poliétilén klorin pikeun produk magnét

    Poliétilén klorin pikeun produk magnét

    Poliétilén klorinasi pikeun Produk Magnét Tipe Unit Unit CPE3615G CM2500A CM2500B CPE230A CPE230B Kandungan Klorin % 36±2 25±2 25±2 30±2 30±2 Panas Fusion J/g ≤5.0 ≤ ≤5.0 ≤ ≤ 0.0 ≤ ≤ 2.0 ≤ . ≤60 ≤80 ≤80 ≤80 kakuatan tencer mpa eusian ≥8.0 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 Viskositas Mooney ML125 ℃ 1+4 80-90 76-82 64-70 80-90 60-70 Catetan: Mangga dikonfirmasi ku kami ...
  • Poliétilén klorin pikeun produk PVC

    Poliétilén klorin pikeun produk PVC

    Perkenalan singket Poliétilén klorin (CPE) mangrupikeun bahan polimér molekular luhur anu didamel tina HDPE ngalangkungan klorinasi ku metode fase cai, sareng struktur khusus molekul tinggi masihan produk sipat fisik sareng kimia anu sampurna.Runtuyan Produk Numutkeun aplikasi CPE, urang ngabagi kana dua grup: CPE sareng CM, sareng pikeun nyumponan kabutuhan palanggan, pikeun unggal grup kami ngembangkeun seueur jinis kalayan indéks téknis anu béda.Fitur kinerja Produk plastik biasa...