Produk urang

Aditif PVC

  • Chlorinated Polyethylene for Rubber

    Klorida poliétilén kanggo Karét

    Klorida poliétilén kanggo Bahan Barang Karét Tipe CM 5513 CM 1354 CM 6360 CM 8360 CM 6605 CM 1360 CM 135B CM 2354 CM 3354 CM 5633 CM 135B-L CM 140B Eusi Klorin% 35 ± 1 35 ± 1 36 ± 1 36 ± 1 36 ± 1 35 ± 1 35 ± 1 35 ± 1 35 ± 1 35 ± 1 35 ± 1 40 ± 1 Panas tina Fusion J / g ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 Shore Hardness A ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 ≤60 Kakuatan Tensile Mpa -8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ...
  • PVC composite stabilizer

    Panyambung komposit PVC

    1.Introduksi Ayakan molekular ditambihkeun kana tipe stabilizer komposit PVC anyar ngagaduhan kinerja adsorpsi anu langkung saé, sareng tiasa ningkatkeun kaputihan produk PVC, ngahambat panyabutan HCl tina produk PVC sareng ngagaduhan adsorpsi anu kuat pisan tina HCL, janten tiasa nahan katalitian sareng dégradasi pvc, sareng gaduh épék ngirangan dosis penstabil, ningkatkeun kinerja pangolahan, tahan cuaca, stabilitas, sareng ngirangan biaya sareng épék sanés. 2. Kauntungan Ngamajukeun plasticization, imp ...
  • Lubricating Acrylic Processing Aid for PVC products

    Lubricating Acrylic Processing Aid pikeun produk PVC

    Bubuka Pelumasan Acrylic Processing Aid ngagaduhan fungsi pelumas anu unik, dilarapkeun ka sadaya produk PVC, sapertos lambar, pilem, botol, profil, pipa, pipa pas, cetakan suntikan sareng papan berbusa. Tipe Utama LP175, LP175A, LP175C, LPn175 Spesifikasi Téknis Barang Unit Spesifikasi Penampilan - Sisa Bubuk Bodas Sieve Residu (30mesh)% -2 Kandungan Volatil% .21.2 Viskositas Intrinsik (η) - 0,5-1,5 Keterpasan Tampak g / ml 0.35-0.55 Karakteristik Dina anu formi pvc ...
  • AS resin TR869

    AS résin TR869

    Perkenalan TR869 mangrupikeun stérolén acrylonitrile copolymer, résin AS ieu kalayan beurat molekul ultra-luhur, beurat molekul rata-rata na langkung ti 5 juta. Éta mangrupikeun bantosan olahan pikeun ABS, ASA, ABS / PC alloy. Éta ogé agén penyesuaian busa pikeun PVC produk. Éta ogé tiasa dianggo dina produk PVC anu ngagaduhan paménta khusus ngeunaan résistansi panas. Éta bubuk bodas, henteu tiasa leyur dina cai, alkohol, tapi tiasa gampang leyur dina aseton, kloroform. Indéks sanitasi saluyu sareng GB ...
  • Acrylic Processing Aid for Transparent Products

    Bantuan Ngolah Akrilik pikeun Produk Transparan

    Perkenalan Jenis Bantosan Pangolahan Acrylic pikeun Produk Transparan ieu mangrupikeun 100% bantosan pamrosésan éster akrilik anu digunakeun dina produk PVC transparan. Tipe Utama TM401, LP20A Spesifikasi Téknis Item Unit Spesifikasi Penampilan - résidu Bubuk Bodas Sieve (30mesh)% ≤2 Eusi volatil ≤1.2 Viskositas Intrinsik (η) - 2.7-3.2 Tampak Densitas g / ml 0.35-0.55 Karakteristik Ngaronjatkeun gelasi PVC . Ngaronjatkeun kamampuan aliran ngalembereh. Ngalereskeun pisan ...
  • Acrylic Processing Aid for PVC foaming products

    Bantosan Ngolah Acrylic pikeun produk foaming PVC

    Perkenalan Bantuan Pangolahan Akrilik pikeun Produk Foaming PVC ditalungtik ku urang nyalira, ku polimér beurat molekul super luhur kalayan struktur multi-lapisan, anu didamel tina monomer akrilik ngalangkungan polimérisasi emulsi multistage, seueur dianggo salaku bantosan pikeun ngolah ekstrusi foaming kapadetan handap Produk pvc. Jinis utama LP530, LP531, LPN530, LP530P, LP800, LP90 Unit Barang LP530 LP531 LPN530 LP530P LP800 LP90 Penampilan - Bubuk Bodas Sieve Resi ...
  • Acrylic Processing Aid for PVC extrusion products

    Bantosan Ngolah Acrylic pikeun produk ékstrusi PVC

    Bubuka bantosan pamrosésan akrilik ieu pikeun produk ekstrusi PVC komposit sareng polimér akrilik ditambah bahan fungsi organik sareng bahan nano anorganik, umumna dianggo dina propil bentuk henteu teratur PVC, tabung, lambar sareng papan. Jinis utama LP125 seires LP125T, LP125 Item Spesifikasi Unit Barang - Residu Ayakan Bubuk Bodas (30mesh)% ≤2 Kandungan Volatil ≤1.2 Viskositas Intrinsik - 5,0-8,0 Tétéla Kapadetan g / ml 0,35-0,65 Tipe Utama séri LP401 ...
  • Acrylic Processing Aid for injection molding PVC products

    Bantosan Ngolah Acrylic pikeun produk suntik nyetak produk PVC

    Bubuka Rupa-rupa Bahan Bantu Ngolah Akrilik, éta didamel tina monomer éster akrilik ngalangkungan polimérisasi émulsi multi-léngkah, éta mangrupikeun jenis polimér beurat molekular tinggi sareng struktur multistory, cocog pikeun ngahasilkeun cetakan injeksi PVC. Jinis utama séri LP21: LP21, LP21B Barang Unit LP21 LP21B Penampilan - Sisa Bubuk Bodas Sieve Residu (30mesh)% ≤2 Eusi volatil% -1.2 Viskositas Inrinsik (η) - 8.0-9.0 7.0-8.0 Tétéla Kapadetan g / ml 0.40-0.55 LP ...
  • Acrylic Impact Modifier(AIM)

    Modifier Pangaruh Akrilik (AIM)

    Pambuka seri produk AIM mangrupikeun jinis kopolimer akrilik cangkang inti, suhu transisi kaca lapisan inti nyaéta -50 ℃ ~ -30 ℃, Runut modifier dampak henteu ngan ukur pangaruh anu dirobih tapi ogé kinerja olahan anu saé, tiasa sacara signifikan ningkatkeun pangaruh dirobah kinerja sareng permukaan gloss tina produk réngsé, sareng masihan tahan cuaca anu sampurna sareng sipat tahan sepuh, khususna cocog pikeun produk luar, seueur dianggo dina nondeformab ...
  • PVC Calcium Zinc Stabilizer

    Stabilizer Séng Kalsium PVC

    1.Pengenalan Tipe anyar kalsium péngsi tambih kalsium PVC diperpadu ku téknologi khusus kalsium, seng, pelumas, antioksidan sareng agén chelating salaku komponén utama, anu henteu ngan ukur tiasa ngagentoskeun timbal uyah cadmium uyah, tapi ogé tiasa ngagentoskeun timah organik sareng anu sanés stabilisator, sareng ngagaduhan stabilitas termal anu saé, resisitansi cuaca, tahan seuneu, stabilitas cahaya sareng transparansi sareng kakuatan ngawarnaan. Prakték parantos ngabuktoskeun yén dina produk PVC, stabilitas termal tiasa pinuh ngagentos kalungguhan ...
  • Chlorinated Polyethylene for PVC products

    Klorida poliétilén kanggo produk PVC

    Perkenalan Singkat Poliétilén klorida (CPE) mangrupikeun bahan polimér molekular tinggi didamel tina HDPE ngalangkungan klorinasi ku metode fase cai, sareng struktur khusus molekular tinggi masihan produk milik fisik sareng kimia anu sampurna. Produk Series Numutkeun kana aplikasi CPE, urang bagikeun kana dua kelompok: CPE sareng CM, sareng pikeun nyumponan kabutuhan konsumén, pikeun masing-masing grup kami ngembangkeun seueur jinis anu nganggo indéks téknis anu béda. Fitur kinerja Produk plastik biasa ...
  • Chlorinated Polyethylene for Magnetic Products

    Klorétan poliétilén pikeun Produk magnét

    Klorétan poliétilén kanggo Produk Magnetik Item Unit Tipe CPE3615G CM2500A CM2500B CPE230A CPE230B Kandungan Klorin% 36 ± 2 25 ± 2 25 ± 2 30 ± 2 30 ± 2 Panas Fusion J / g ≤5.0 ≤10.0 ≤2.0 ≤2.0 ≤2.0 Shore Hardness A ≤60 ≤80 ≤80 ≤70 ≤67 Kakuatan Tarik Mpa ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 ≥8.0 Elongation at Break% ≥800 ≥600 ≥600 ≥800 ≥800 Eusi volatil% -0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 ≤0.40 Mooney Viscosity ML125 ℃ 1 + 4 80-90 76-82 64-70 80-90 60-70 Catetan: Punten dikonfirmasi sareng kami ...