Stabilizer Séng Kalsium PVC

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1. Bubuka
Tipe anyar péstisitas séng kalsium PVC dipasang ku téknologi khusus kalsium, séng, pelumas, antioksidan sareng agén chelating salaku komponén utami, anu henteu ngan ukur tiasa ngagentoskeun timbal uyah cadmium uyah, tapi ogé tiasa ngagentoskeun timah organik sareng stabilisér sanésna, sareng ngagaduhan stabilitas termal anu saé, resisitansi cuaca, tahan seuneu, stabilitas cahaya sareng transparansi sareng kakuatan ngawarnaan. Prakték parantos ngabuktoskeun yén dina produk PVC, stabilitas termal tiasa sacara lengkep ngagentoskeun pupuk uyah timbel, sareng éta mangrupikeun jinis anyar penstabil ramah lingkungan kalayan kinerja anu saé, leres-leres diterapkeun kana produk PVC, curah hujan permukaan sareng migrasi anu dihasilkeun pikeun penstabil seng kalsium biasa.

2. Kauntungan
Generasi anyar produk anu ramah lingkungan, kalayan henteu toksik, fitur éfisiénna, gampang dianggo.
Éta ngagaduhan dispersi anu saé, kasaluyuan, ngolah mobilitas dina pamrosésan résin PVC, tiasa dianggo lega, sareng bérés permukaan produk anu saé.
Pangaruh stabil anu saé, kirang dosis sareng kagunaan.
Résistansi UV sareng tahan cuaca anu hadé, sareng produk olahan tiasa adaptasi sareng rupa-rupa kaayaan lingkungan.

3. Klasifikasi sareng bagian ditambih

Modél

Wengkuan anu disarankeun pikeun aplikasi

Fitur produk

PHR pikeun rujukan

DH101

Propil

Pangaruh plasticizing alus teuing, résistansi cuaca anu kuat sareng stabilitas termal jangka panjang

3.4-4.5

DH201

Pipa

Kinerja pelumasan anu kuat sareng dispersi tinggi

4-5

DH301

Déwan

Cocog sareng pelinciran internal sareng éksternal anu hadé, sareng ningkatkeun kakuatan sareng keputihan produk

4-6

4. Formula umum
1). Saran pikeun nambihan palastik ngeunaan 35-60 numutkeun produk anu béda.
2). Nambahkeun parafin berklorin numutkeun kabutuhan unggal klien nyalira.
3). Pikeun produk colokan, nyarankeun pikeun nambihan langkung seueur dosis lilin PE anu pantes, pikeun produk séri sanés, dosis agén pelincir kedah ditambih dumasar kana kinerja mesin anu béda.
4). Pikeun pengendalian suhu, nunjukkeun yén Bubur bubuk nyaéta 90-110 ℃, ékstrusi partikel koloid sakitar 120-160 ℃ sareng kabel ékstrusi sakitar 150-180 ℃.
5). Ogé tiasa ngarobih rumus sakumaha sarat khusus anjeun ku pusat panalungtikan urang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami