Panyambung komposit PVC

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1. Bubuka
Ayakan molekular ditambihkeun kana paningkatan komposit pvc tipe anyar ngagaduhan kinerja adsorpsi anu langkung saé, sareng tiasa ningkatkeun kaputihan produk pvc, ngahambat panyabutan HCl tina produk pvc sareng ngagaduhan adsorpsi anu kuat pisan tina hcl, janten tiasa nahan katalisis sareng dégradasi pvc. , sareng ngagaduhan épék ngirangan dosis penstabil, ningkatkeun kinerja pangolahan, tahan cuaca, stabilitas, sareng ngirangan biaya sareng épék sanés.

2. Kauntungan
Ngamajukeun plasticization, ningkatkeun permukaan finish.
Ningkatkeun stabilitas penstabil panas.
Résistansi cuaca anu luhung.

3. Klasifikasi sareng bagian ditambih

Modél

Wengkuan anu disarankeun pikeun aplikasi

Fitur

PHR pikeun rujukan

DH-A01

Propil

Plastikisasi saé, kasaluyuan anu saé, sareng ningkatkeun permukaan produk.

4-5

DH-A02

Kasaimbangan lubrication internal sareng éksternal anu saé, tahan cuaca jangka panjang sareng pangaruh de-molding anu hadé.

DH-A03

Dispersi alus teuing, présipitasi pisan lemah sareng mobilitas anu kuat sareng kamampuan dianggo

DH-B01

Pipa

Keputihan awal anu hadé sareng stabilitas termal, stabilitas, pelumasan anu saé sareng pangaruh gandeng anu unik.

3.2-5

DH-B02

Kasaluyuan anu hadé sareng dispersi, sareng produk dipasihkeun kalayan penampilan anu pas sareng sipat intrinsik.

DH-B03

Kasaimbangan lubrication internal sareng éksternal alus teuing, fluidity lebur tinggi na ningkatkeun tekanan anti hidrolik blasting produk.

DH-C01

Déwan

Sistem pelumasan dumasar kana pelumas impor, ningkatkeun cairan bahan, kalayan tahan panas anu saé.

4-5.5

DH-C02

Résistansi hawa anu kuat, dispersi anu saé, kalayan pangaruh tina toughening sareng promosi lebur.

DH-C03

Workability alus teuing jeung fluidity plastik, rentang pamrosésan lega tur applicability kuat.

4. Formula
Formula pikeun rujukan: Produk propil

Bahan PVC DH-A CPE ACR TiO2 CaCO3 Pigmen
Bahan-bahanna 100 4-4.5 8-10 1-2 4-5 10-30 Cocog

Formula pikeun rujukan: Produk pipa

Bahan PVC DH-B CPE ACR TiO2 CaCO3 Pigmen
Bahan-bahanna 100 3.8-4.3 2-10 1-2 4-5 15-100 Cocog

Formula pikeun refernce: Produk dewan

Bahan PVC DH-B CPE ACR TiO2 CaCO3 Pigmen
Bahan-bahanna 100 3.8-4.3 0-10 1-2 4-5 15-100 Cocog

Catetan: Data di luhur mangrupikeun data ékspérimén anu diukur ku réheter urang. Sareng hasilna anu béda tiasa ditingalikeun tina alat ékspérimén anu sanés sareng metode eksperimen, sareng data di luhur ti perusahaan kami relatif, henteu mutlak.

Formula pikeun rujukan: Produk pipa

Bahan PVC DH-B CPE ACR TiO2 CaCO3 Pigmen
Bahan-bahanna 100 3.8-4.3 2-10 1-2 4-5 15-100 Cocog

Formula pikeun refernce: Produk dewan

Bahan PVC DH-B CPE ACR TiO2 CaCO3 Pigmen
Bahan-bahanna 100 3.8-4.3 0-10 1-2 4-5 15-100 Cocog

Catetan:

Data di luhur mangrupikeun data ékspérimén anu diukur ku réheter urang. Sareng hasilna béda-béda tiasa ditingalikeun tina alat ékspérimén anu sanés sareng metode eksperimen, sareng data di luhur ti perusahaan kami relatif, henteu mutlak.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami