bahan lanté polyurea semprot réaktif gancang

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka
Bahan lantai industri DH831 mangrupikeun bahan réprési polyurea elastomer gancang, Éta ngagaduhan fitur réaktif gancang sareng formasi sareng palapis kontinyu kalayan henteu kendur. Éta ngagaduhan kinerja tahan cai sareng anticorrosion anu hadé sareng kinerja anti maké anu hébat. Kalayan élastisitas tinggi sareng pemanjangan, permukaan masih tetep terusan terintegrasi sanaos substratna nabrak

Aplikasi
Lantai industri DH831 dilarapkeun kana sababaraha bengkel perusahaan pikeun panangtayungan teras, kalebet pabrik kimia, pabrik farmasi, pabrik produk pangan, ogé gudang sareng tempat parkir. Éta ogé tiasa dianggo di seueur tempat olahraga anu pikaresepeun diantarana lapangan tenis, lapangan baskét, lapangan badminton sareng jalur. Salaku tambahan, éta ogé dipaké pikeun panangtayungan stadion.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami