emulsi cet logam logam tunggal komponén

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Komponén Tunggal Cai Metalik Cét Emulsi
Ieu "Tunggal Komponén Waterborne Metallic Paint Emulsion"
dirancang khusus pikeun cet logam tina cai, Éta tiasa dianggo salaku cet primér sareng cet finish pikeun palapis pelindung industri.

Karakteristik utama sareng kauntungan
Karakteristik ingetan gloss 1.Excusive, résistansi korosi, résistansi pangleyur, warna awét, turun kali recoating.
2. Adhesion anu pikaresepeun, kalenturan sareng teu karasa luhur dina sagala jinis bahan dasar logam, anu nyayogikeun panyalindungan anu saé pikeun bahan permukaan logam.
3. Bahan kami kalayan harga ekonomis.

Aplikasi
Cét logam tunggal cai.
Cét industri bérés cai.
Éta ogé tiasa ningkatkeun kinerja ku nambihan agén pangubaran sakedik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami