Single Komponén Waterborne Kai Lacquer Emulsion

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Single Komponén Waterborne Kai Lacquer Emulsion
Ieu "Single Component Waterborne Wood Lacquer Emulsion" dirancang khusus pikeun cet cai lacquer kai waterborne, kalayan luster tinggi, transparansi tinggi, karasa luhur sareng tahan cai.

Karakteristik utama sareng kauntungan
Karakteristik ingetan gloss 1.Excusive, résistansi korosi, résistansi pangleyur, warna awét, turun kali recoating.
2. Adhesion anu pikaresepeun, kalenturan sareng teu karasa luhur, anu nyayogikeun panyalindungan anu saé pikeun bahan permukaan kai.
3. Bahan kami kalayan harga ekonomis.

Aplikasi
Komponén tunggal solidify cet kai.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami