Nyemprot Polyurea Elastomer (SPUA)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 
Semprot polyurea elastomer (SPUA) mangrupikeun téknologi pangwangunan lingkungan pikeun nyumponan sarat panyalindungan lingkungan dunya. Gancang dicampurkeun sareng dua jinis cairan, A sareng B, dina tekanan tinggi ku alat panyemprot khusus pikeun nyetak curing gancang.

Ciri-cirina
Eusi padet 100%, ramah lingkungan sareng henteu aya pelarut anu volatil.
Résistansi korosi awét sareng awét, langkung saé tibatan FRP, 3PE sareng epoxy jsb.
Kinerja tahan cai anu hadé, langkung saé tibatan bahan coiled.
Efisiensi tinggi, sakumpulan alat semprot tiasa teras-terasan nyemprot langkung ti 1000 méter pasagi sapoé.
Résistansi maké anu hadé sareng ngarangkep salah sahiji bahan karét anu paling tiasa dianggo.

Aplikasi
DH101, seri alifatik elastis SPUA gaduh ingetan warna anu saé, éta moal robih warna saatos ngalaan panonpoé salami lami, benten pisan sareng SPUA aromatik. Hal ieu utamina dianggo dina mayungan permukaan SPUA aromatik anti cai atanapi permukaan produk warna lampu.
DH102, seri alifatik kaku SPUA gaduh ingetan warna anu saé, éta moal robih warna saatos ngalaan panonpoé pikeun waktos anu lami, leres-leres béda tina SPUA aromatik, Hal ieu utamina dianggo dina ngamankeun permukaan anticorrosion SPUA aromatik, permukaan produk warna lampu, atanapi permukaan anticorrosion produk logam anu disemprotkeun sareng SPUA aromatik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami