Emulsi Cét Kaca Cai Cai

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Emulsi Cét Kaca Cai Cai
Ieu "Emulsi Cét Kaca Cai" dirancang khusus pikeun Waterborne Glass Paint, anu ngagaduhan caket anu hadé, résistansi cai anu éndah sareng tahan alkohol pikeun bahan basa gelas.

Karakteristik utama sareng kaunggulan
1. résistansi korosi, résistansi pangleyur, awét warna, ngirangan waktos recoating.
2. Adhesion anu pikaresepeun, kalenturan sareng teu karasa luhur, anu nyayogikeun panyalindungan anu saé pikeun bahan permukaan kaca.

Penampilan Cairan bodas milke tembus Suhu transisi kaca (℃)

20

Eusi padet diukur dina beurat (%) 43 ± 0,5 Viskositas Brookfield (centipoise, LVT, 2 # rotor, 60 révolusi / menit, 25 ℃

<400

Jenis polimér Copolymer akrilat Nilai hidroksil (diukur dina eusi padet)

80

PH 6.5-7.5 Nilai asam (diukur dina eusi soliditas)

8

Suhu pembentuk pilem minimum (℃) 10

Aplikasi
Varnish baking amino amino.
Cytec 327 atanapi 325 disarankeun pikeun ngubaran agén sareng jumlah tambihanna 10% -20% émulsi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami