Waterborne Kaca cet Emulsion

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Waterborne Kaca cet Emulsion
Ieu "Waterborne Glass Paint Emulsion" dirancang husus pikeun Waterborne Glass Paint, anu gaduh adhesion anu saé, résistansi cai anu saé sareng résistansi alkohol pikeun bahan dasar kaca.

Ciri utama jeung kaunggulan
lalawanan 1.Corrosion, résistansi pangleyur, warna enduring, panurunan kali recoating.
2.Wonderful adhesion, kalenturan sarta karasa tinggi, nu nyadiakeun panyalindungan éndah pikeun bahan permukaan kaca .

Penampilan Cairan bodas susu tembus Suhu transisi kaca (℃)

20

Kandungan solidity diukur dina beurat (%) 43±0,5 viskositas Brookfield (centipoise, LVT, 2 # rotor, 60 révolusi / menit, 25 ℃

<400

Jenis polimér Kopolimer akrilat Nilai hidroksil (diukur dina eusi solidity)

80

PH 6.5-7.5 Nilai asam (diukur dina eusi soliditas)

8

Suhu ngabentuk pilem minimum (℃) 10

Aplikasi
Waterborne amino baking varnish.
Cytec 327 atanapi 325 disarankeun pikeun agén curing sareng jumlah tambahan nyaéta 10% -20% tina émulsi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami