Emulsi Cat Metalik Cai Cai

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Emulsi Cat Metalik Cai Cai
Ieu "Emulsion Cét Metallic Waterborne" dirancang khusus pikeun Waterborne Metallic Paint, anu tiasa dianggo salaku formula primér logam waterborne sareng bérés cet sareng ngarengsekeun masalah lingkungan tina pelarut anu leres-leres.

Karakteristik utama sareng kaunggulan
Karakteristik ingetan gloss 1.Excactor, tahan Korosi, résistansi pangleyur, warna awét, turun kali recoating.
2. Adhesion anu pikaresepeun, kalenturan sareng teu karasa luhur, anu nyayogikeun panyalindungan anu saé pikeun bahan logam.

Aplikasi
Varnish baking amino amino.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami